Paweł Szczepanik

Nazywam się Paweł Szczepanik. W mar cu 2015 roku miałem wypadek samochodowy, w wyniku którego doznałem wielu obrażeń i teraz wymagam intensywnej rehabilitacji. Dużo już osiągnąłem – zacząłem mówić i poruszać się na wózku. Moim marzeniem jest osiągnąć pełną sprawność i znowu mieć szansę stanąć na nogi o własnych siłach. Wierzę, że mam szansę być samodzielnym, jak przed wypadkiem i aktywnie spędzać czas z córeczką Zuzą (2 latka i 7 miesięcy) oraz kochającą żoną! Jednak, by móc odzyskać sprawność potrzebuję długotrwałej i intensywnej rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna, a moje środki finansowe są niewystarczające.

Zwracam się z serdeczną prośbą o przekazanie 1% na dalszą rehabilitację, która pomoże mi wrócić do sprawności. Będę wdzięczny za każdą małą złotówkę i obiecuję, że dam z siebie wszystko w walce o jak największą samodzielność!

IMG_3067_resize

Wszyscy, którzy chcą pomóc Pawłowi mogą to zrobić przekazując 1% podatku lub wpłacając dowolną kwotę na konto Fundacji – koniecznie z opisem „Paweł Szczepanik”

IMG_2856_resize

KONTO FUNDACJI: