Sara Rogowska - Fundacja Pomocy Ofiarom Wypadków Drogowych

OPISY

PODOPIECZNI: Sara Rogowska

Pomoc dla Pani Sary

13 grudnia 2019 r. wracałam późnym wieczorem z Łodzi do Warszawy, moją drogę, na samym środku autostrady A2 skutecznie zagrodziło stado dzików. Ta absurdalna sytuacja skończyła się dla mnie uderzeniem w 5 stojących na środku zwierząt, dachowaniem, przelotem na przeciwległy pas ruchu i zderzeniem z nadjeżdżającym z naprzeciwka TIRem.

Po przejściu dwóch skomplikowanych operacji stabilizacji kręgosłupa oraz wygojeniu innych złamań, pęknięć, otarć i siniaków powoli wracam do siebie. I idę dalej jak burza – jeżdżę już na wózku inwalidzkim i staram się być jak najbardziej samodzielna. Aby jednak ponownie wrócić do aktywnego życia potrzebuję specjalistycznej, intensywnej i długotrwałej rehabilitacji.

Moim największym marzeniem jest móc znowu chodzić o własnych siłach. Wyjść na zewnątrz, pójść na spacer do lasu, wdychać świeże wiosenne powietrze i nie oglądać się za siebie. Wpłacając swój 1,5% podatku pomożesz mi osiągnąć ten cel.

KONTO FUNDACJI:
ul. Nastrojowa 60
91-496  Łódź
Santander Bank Polska S.A.
NUMER KONTA: 32 1910 1048 2251 0123 2398 0001
OPIS PRZELEWU: Sara Rogowska